Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

 



1ο Δ.Σ. ΜΟΥΡΝΙΩΝ                                                                                                                    Χανιά, 5-11-2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

      Με αφορμή την εξαγγελία των νέων μέτρων και της σοβαρότητας της κατάστασης, σας παρακαλούμε για την τήρηση των παρακάτω οδηγιών, προκειμένου να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα και αποτελεσματικά την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας:

1)      Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε  όλους τους χώρους του σχολείου (εσωτερικούς και εξωτερικούς).

2)      Οι μαθητές να έχουν καθημερινά μαζί τους τουλάχιστον  δύο επιπλέον καθαρές μάσκες με σωστή εφαρμογή, καθώς θα φοράνε τη μάσκα και στα διαλείμματα.

3)      Τήρηση απαραίτητων αποστάσεων για αποφυγή συνωστισμού.

4)      Ακριβής και έγκαιρη προσέλευση,  όχι αδικαιολόγητη καθυστέρηση των μαθητών/τριών.

5)      ΠΡΟΣΟΧΗ:  Όλοι οι μαθητές οφείλουν να προσέρχονται κανονικά 8:00-8:15 και χωρίς καθυστέρηση να κατευθύνονται προς την αίθουσα του τμήματός τους, όπου θα τους περιμένει ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός.

6)      ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ: Μόνο οι μαθητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Τμήμα Πρωινής Ζώνης μπορούν να προσέρχονται 7:00-8:00.

7)      Δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός μαθητών και γονέων στις αυλόπορτες του σχολείου.

8)      Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής εμφανίσει  συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη covid-19, όπως πυρετό, βήχα, δυσκολία στην αναπνοή, πονοκέφαλο, ναυτία, κοιλιακό πόνο, διάρροια κλπ. παραμένει στο σπίτι και ειδοποιείται το σχολείο με ευθύνη των γονέων. Η ασφαλής επιστροφή του μαθητή συνιστάται να γίνεται με ιατρική βεβαίωση και πάντα αφού περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες από την πλήρη υποχώρηση των συμπτωμάτων.

9)      Σε περίπτωση που δεν συμβουλευτείτε γιατρό για τα παραπάνω συμπτώματα, παρακαλούμε να ενημερώσετε τη Δ/νση του Σχολείου στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μας 1dimmourchan@sch.gr, πριν την επιστροφή του παιδιού.

10)   Η εξυπηρέτηση γονέων από τη Δ/νση του σχολείου θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή κατόπιν ραντεβού αυτοπροσώπως μόνο για πολύ σοβαρό λόγο.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε σε όλους πάντα υγεία, αισιοδοξία και δύναμη!

                    Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου

        



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ